top of page
Forfatterens bildeRolf Viggo Pettersen

Drømmer du om sømløs integrasjon?

Si hei til Waken Link & Connect (Waken LC)


En omfattende forståelse av kundeinteraksjoner og berøringspunker med kundene er avgjørende for lykkes. Å skulle integrere forretningsapplikasjoner og dataplattformer med hverandre er derfor veldig nødvendig, men er ofte en strevsomt reise for mange. Kompleksiteten ved å knytte sammen ulike systemer, kombinert med manuelle prosesser og høye kostnader involvert, skaper betydelige hindringer for effektivitet og vekst.  


Vi i Waken møter denne utfordringen daglig. Også vi føler på denne frustrasjonen. Det er en evig runddans der vi kontinuerlig må tilpasse og tråkle sammen data og datastrømmer. Mange i vår bransje lever godt av å selge konsulenttimer på dette– det er en god business kan vi avsløre. Men vi synes mye av det som gjøres er repetitivt og skaper unødig mye skreddersøm i et allerede hardt prøvet økosystem. Det er ofte ganske kjedelig også. Vi har derfor valgt å gjøre noe med det. 


Dataintegrering mellom CRM og ERP behøver nemlig ikke å være en kostbar og tidkrevende oppgave.

Integrasjonsplattformen er konstruert for å redusere risiko og kompleksitet, samtidig som vi avgrenser investeringen dere må ta, uten å kompromisse på robusthet og skalerbarhet.

Waken LC er et alternativ med lav risiko til tradisjonelle 1:1-integreringsmetoder. I stedet så fokuserer vi å gjøre konfigurasjonene til konfigurerbare komponenter.


Les mer om Integrasjonsplattformen her:




integrasjonsplattformen visuelt

Comments


Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss på artikler eller events? Ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi sammen kan skape engasjerende innhold og minneverdige opplevelser.

synne

Synne Valentinsen

Rådgiver og markedsansvarlig

synne@waken.no

ROLF V3

Rolf Viggo Pettersen

Kommersiell leder

rolf.viggo@waken.no

bottom of page