top of page

Velkommen til Erlend Høiby Johannessen som nytt styremedlem i Waken

Waken er glade for å kunngjøre at Erlend Høiby Johannessen, Administrerende Direktør i AboveIT, har blitt valgt som nytt styremedlem i selskapet. Erlend bringer med seg en rik erfaring innen IT-bransjen, hvor han har vært en sentral aktør i å bygge og utvikle konsulentselskaper, samt flere suksessfulle spin-offs. Hans kompetanse og innsikt vil være uvurderlig i Waken sin videre vekst og utvikling. 


"Jeg er utrolig begeistret over å bli en del av styret i Waken," sier Erlend Høiby Johannessen. "Waken er et selskap med høyt kvalifiserte og engasjerte mennesker, og de har en visjon som både inspirerer og utfordrer. Selskapet har allerede oppnådd imponerende resultater. Jeg ser frem til å kunne bruke min erfaring og kompetanse for å støtte Waken i deres videre vekstreise. Sammen skal vi skape videre suksess og innovasjon i tiden som kommer». 


Styreleder Jannecke Drangert-Hveding er også entusiastisk over det nye tilskuddet i styret. "Erlend Høiby Johannessen er en verdifull ressurs for oss. Hans erfaring med å skalere konsulentselskap og drive innovasjon er akkurat det vi trenger når vi nå tar Waken til neste nivå. Vi ser frem til det vi kan oppnå sammen." 

Med Erlend Høiby Johannessen ombord, ser Waken frem til å styrke sin posisjon i markedet som et attraktivt fagmiljø innen CRM og et solid tilbud for kunder som vil bruke CRM som et fundament for å skape de beste kundeopplevelser og vekst for virksomheten.  


Om Waken: Waken er et konsulentselskap som bistår anerkjente virksomheter med strategisk rådgivning og teknisk implementering av CRM-løsninger for optimalisering av kundereiser innen salg, markedsføring og kundeservice. Vårt partnerskap med Microsoft og satsing på å utdanne våre konsulenter i en stadig rikere Dynamics 365 Customer Engagement-plattform, gjør oss til en attraktiv sparringspartner og løsningsarkitekt.  Fordi vi vet at CRM kan engasjere.» 


Styret i Waken AS

(f.v. Kristine Kjenes, Erlend Høiby Johannessen, Jannecke Drangert-Hveding, Anette Wærsten)


Oslo, 30. august 2024  


For mer informasjon, vennligst kontakt med styreleder Jannecke Drangert-Hveding



Comments


Commenting has been turned off.

Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss på artikler eller events? Ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi sammen kan skape engasjerende innhold og minneverdige opplevelser.

synne

Synne Valentinsen

Rådgiver og markedsansvarlig

synne@waken.no

ROLF V3

Rolf Viggo Pettersen

Kommersiell leder

rolf.viggo@waken.no

bottom of page